Miten käytän summa -asetusta tietojen kirjausnäytössä?

Useimmissa rekisteröinti-ikkunoissa sinulla on mahdollisuus laskea tietojen summa.

Summakuvake

löytyy suodatin

kuvakkeen vierestä tietojen kirjausikkunan yläosasta. Voit laskea syöttämiesi tietojen summan ja/tai keskiarvon.

Tässä on asetettu suodatin porsimiselle kahden päivämäärän välillä, ja kun napsautat summakuvaketta, porsineiden emakoiden lukumäärä, elävänä syntyneiden määrä, kuolleena syntyneiden määrä ja keskiarvo näkyvät näytön alareunassa.

Kuinka käyttää:

Aseta ensin suodatin (voit lukea lisää suodattimesta FAQ -suodattimesta), esimerkiksi kaikki porsimiset 1. heinäkuuta 2024 - 30. syyskuuta 2024. Napsauta hiiren kakkospainikkeella ja valitse Välillä ja valitse päivämäärät kalenterista.

Klikkaa OK ja napsauta sitten näytön yläreunassa olevaa Summa-kuvaketta, jotta kokonaismäärät ja keskiarvot tulevat näkyviin.

Voit myös käyttää summariviä näyttääksesi sikojen siirtojen kokonaismäärät ja painot lihasikalassa alla esitetyllä tavalla: