Jotta voit tulostaa PigVisionista, tarvitset ohjelman nimeltä TSPrint asennettuna koneellesi. Tämä ohjelma mahdollistaa tulosteet oletustulostimellesi mahdollisimman nopeasti.

Jos sinulla on ongelmia tulostamisessa PigVisionista, TSPrintin asentaminen yleensä ratkaisee ongelman.

Ennen TSPrintin asentamista, sulje PigVision ja kirjaudu ulos palvelimelta. Seuraa oheisia ohjeita:

1.  Klikkaa linkkiä: TSPrint

2.  TSPrintin lataus alkaa automaattisesti.

3. Latauksen valmistuttua aja asennus: TSPrint_client.exe

Ennen asennusta varmista, että olet sulkenut PigVisionin.

Asennus-näytöllä paina Next, hyväksy sopimus (accept the agreement), paina Next ja Install. Lopuksi saat oheisen näytön:

Valitse Finish. Tämän jälkeen voit tulostaa PigVisionista normaalisti valitsemalla TSPrint default tulostimeksesi.