Siirry valikkoon Emakot/Karjut ja valitse Luominen – syötä emakon numero ja päivämäärä. Vaihtoehtoisesti luominen voitaisiin kirjata emakkokorttiin, jos sarakkeet ovat siellä, jos ei, ne on lisättävä näyttöön.

Jos haluat lisätä porsaita emakolle, joka on luonut, merkitse rasti ruutuun nimeltä Apuem. ja syötä sitten Siirretyt porsaat -kohtaan, kuinka monta porsasta on siirretty ko. emakolle. PigVision odottaa nyt, että emakon seuraava tapahtuma on vieroitus.