Gå til "Søer/Orner" - "Kastning".

Kopier PigVision layoutet og lav dit eget. Gem ved at klikke enter.

Gør layotet globalt, hvis det skal være tilgængeligt for alle brugere der har adgang til databasen.

Gå derefter til "Layout setup" og tilføj kolonnen "Ammeso" ved at sætte flueben. Klik "Ok".

Når du næste gang registrerer en kastning, kan du sætte flueben hvis soen skal bruges som ammeso i forbindelse med kastning, hvilket betyder hun er diegivende og gør det muligt at registrere en fravænning uden faring.

Alternativt kan det registreres på sokortet, hvis kolonnerne er der, ellers må kolonnerne tilføjes til layoutet.

Opsætning af validering

Hvis du ønsker at opsætte validering for registrering af kastning, kan du gøre dette i "Generelt" - "Opsætning" - "Validering" - "Sodata 1".

Hvis du går til "Sodata 2" kan du også opsætte validering for registrering af ammeso i forbindelse med kastning.