Jos näytön nimi on lihavoitu, se on asetettu "yleiseksi". Tämä tarkoittaa, että kuka tahansa, joka kirjautuu tietokantaasi näkee saman näytön kuin sinä. Jos nimi on kirjoitettu normaaleilla kirjasimilla (ei lihavoitu) vain sinä voit nähdä kyseisen näytön. Jotta voit tehdä näytön näkyväksi myös muille käyttäjille, klikkaa pientä nuolta näytön nimen jälkeen. Valitse näytön nimi ja sieltä "Tee yleiseksi" listasta.