Hvis du ønsker at følge op på, om du har nogle dyr, der for eksempel har overskredet antal dage til løbning eller faring, så kan du finde disse på din checkliste.

For at finde checklisten kan du gå til "Management" - "Checkliste".

Her vælger du den dato, som du gerne vil se checklisten for.

Et lignende vindue kommer frem. Her kan du sortere listen efter dage ved at klikke på kolonnen “Kritiske dage”. På denne måde kan du enten se det højeste eller laveste antal kritiske dage.

Hvis din checkliste kommer frem tom, har du ikke nogen overskredne dage.