Jos haluat tarkastella mitkä eläimet ovat ylittäneet tietyn määrän päiviä tiineytyksen tai porsimisen jälkeen sinun tulee mennä Tarkastuslistalle. Tämä löytyy reittiä Tuotannon hallinta - Tarkastuslista. Tämän jälkeen valitset mille päivämäärälle haluat kyseisen listan (oletuksena tämä pvm) ja sitten valitset OK. Oheinen näyttö, tai saman tyylinen ilmestyy:

Voit lajitella näytön klikkaamalla Kriittiset päivät saraketta. Tällöin näet suurimman tai pienimmän lukeman. Jos lista tulee tyhjänä sinulla ei ole tarkastettavaa.