Hvis du vil lave et drægtighedsskema for en bestemt race, kan du gå til “Analyse søer” - “Drægtighedsskema” - “PigVision” og vælge det layout, du normalt bruger.

Dette vindue kommer frem og i "Layout" vil der stå hvilket layout du har valgt.

Du kan her lave dit eget layout.

Klik på layoutnavnet og hold curseren over layoutnavnet. Tryk på ”Kopiér” og giv dit drægtighedsskema et nyt navn - såsom ”Drægtighedsskema DD”.

Tryk efterfølgende "Enter" på tastaturet.

Nu kommer dette vindue frem med dit nye layout, hvor du kan vælge "Redigér" for at vælge race.

Vælg fanen "Dyr", hvorefter en boks kommer frem i højre side af vinduet.

Her scroller du ned og finder ”Race” og klikker på ”Kode”. Tryk derefter på "Tilføj", hvorefter "Race.Kode" kommer frem i venstre side af vinduet.

Du taster racekoden for den race, du gerne vil se drægtighedsskemaet for. I dette eksempel er det 44 for DD. Tryk derefter ”Ok” og du kommer tilbage til det første vindue, hvor du kan trykke ”Beregn” .

Du kan nu se drægtighedsskemaet for Duroc.