For, at du kan printe fra PigVision skal du installere et program kaldet TS-Print. Dette program sørger for, at der altid printes på din standard printer hurtigst muligt.

Hvis du har problemer med at printe fra PigVision kan det nogle gange hjælpe at afinstallere programmet.

Før du installerer TS-Print, skal du lukke PigVision og logge af serveren.

1. Klik på dette link: http://www.terminalworks.com/downloads/tsprint/TSPrint_client.exe
  2. Dowload af TS-Print sker automatisk når du åbner dette i din browser
  3. Efter download skal du installere programmet ved at åbne den downloadede fil: TSPrint_client.exe

I installeringsvinduet skal du klikke på "Next", "Accept agreement", "Next" og "Install".

Når installeringen er færdig, ser du dette vindue:

Klik på "Finish" og du kan nu åbne PigVision igen og printe på din standard printer.