Det kan være, at du oplever, at du ikke kan printe fra PigVision. For at du kan printe fra PigVision, skal du installere et program kaldet "TSPrint". Dette program sørger for, at der altid printes på din standardprinter hurtigst muligt.

Hvis du har problemer med at printe fra PigVision, kan det nogle gange hjælpe at afinstallere programmet TSPrint.

Før du installerer TSPrint, skal du lukke PigVision.

1. Klik på dette link: TSPrint
  2. Tryk på "Download Client (XXX MB)

3. TSPrint begynder at downloade printeren i din browser. Dette sker typisk enten øverst i højre hjørne eller i bunden af browseren.

4. Efter download skal du installere programmet ved at åbne den downloadede fil: TSPrint_client.exe

Nu åbnes installationsvinduet.

1. Vælg sproget "Engelsk" og tryk "Ok"
  2. Tryk på "Next" - "Accept agreement" - "Next" og "Install".
  3. Installationen afsluttes ved at trykke "Finish".

Nu skal TSPrint opsættes til PigVision.

1. Start med at søge "Options" på din computer og vælg denne.
  2. Du skal nu sikre dig, at der er sat 4 flueben samt at "TSPrint 2" er valgt som printer.

Tryk "Apply".

Du kan nu åbne PigVision Online igen og printe.