Haluatko rajoittaa työntekijöidesi pääsyä PigVisionissa esimerkiksi siten, että porsitusosastolla käytetään yhtä kirjautumista, joka voi rekisteröidä tietoja vain emakko-osioon tai välikasvattamossa, joka voi rekisteröidä tietoja vain kasvavista porsaista.

Mikäli haluat näin, sinun on luotava uusi työntekijätyyppi.

Voit tehdä tämän avaamalla PigVisionin ja siirtymällä kohtaan "Yleinen" - "Hallinto" - "Työntekijän tyyppi".

Lähtökohtana on luotu työntekijätyyppi "ADMIN", jolla on oikeudet kaikkeen. Sarakkeen "Käyttäjän tyyppi" alapuolella "Emakko" on asetettu "Pääkäyttäjäksi", mikä mahdollistaa talouslukujen näkymisen PigVisionissa esim. tehokkuusraportilla. "Käyttäjällä", kuten "Porsaat", ei ole mahdollisuutta tehdä tätä.

Alla olevassa esimerkissä on luotu 2 työntekijätyyppiä "Emakko" ja "Porsaat". Tässä halutaan, että "Emakolla" on pääsy näkemään kaikki tiedot, mutta se ei voi päästä valikkoon "Porsaat/Ls".

Tämä määritetään seuraavasti:

Napsauta "Emakko-osasto" ja sitten kuvaketta "Muuta luvat".

Avautuu ikkuna ja "Kirjaukset" - "Lupa" -kohdan alla on mahdollista määrittää valikoiden käyttöoikeudet.

Nyt "Emakolla" on oikeudet kaikkeen, paitsi "Porsaat/Ls", joka on asetettu vain luku -muotoon. Tämä tarkoittaa, että valikko on saatavilla PigVisionissa, mutta käyttäjä ei voi tehdä kirjauksia.

Napsauta "+" avataksesi oikeuksien valikon. Esimerkissä on oikeudet kaikkeen valikon "Yleiset tapahtumat" alla olevaan paitsi "Teurastilitys", jonka asetuksena on "Ei mitään", mikä tarkoittaa, että käyttäjä ei nyt näe teurastilityksiä PigVisionissa.

"Valikot" -kohdassa on mahdollista napsauttaa "Kaikki" oikealla niin, että kaikki valikot ovat käyttäjän käytettävissä.

"Porsaat", jotka on asetettu "Käyttäjäksi", halutaan, että kyseisellä käyttäjällä ei ole pääsyä talouslukuihin.

Tässä yhteydessä voit poistaa esim. valintamerkin "Emakot/Karjut" ja "Raportti". Sitten käyttäjä ei näe näitä valikoita PigVisionissa.

"Yleiset merkinnät" -kohdassa valikko on käytettävissä, koska käyttäjällä on edelleen oltava oikeudet "Eläinlääkärikäynnit". Muut alivalikot eivät kuitenkaan ole käytettävissä.

Kun käyttöoikeudet on määritetty oikein, sulje ikkunat ja siirry kohtaan "Yleinen" - "Hallinto" - "Työntekijä".

Napsauta käyttäjää, jolle työntekijätyyppi tulisi määrittää kohdassa "Tyyppi" - "Koodi". Napsauta sitten "Etsi" -kuvaketta ja kaksoisnapsauta työntekijätyyppiä, joka käyttäjälle tulisi määrittää.

Nyt työntekijätyyppi liitetään vastaaviin käyttäjiin.

Huomaa, että sinulle on annettu 3 kirjautumista, joissa on mahdollista luoda erilaisia työntekijätyyppejä kaikille kolmelle.

Jos haluat lisää käyttäjiä, ota yhteyttä AgroVisioniin support-fi@agrovision.com.