Ønsker du at begrænse muligheder for dine medarbejdere i PigVision, f.eks. så farestalden bruger ét login der kun kan registrere data for sohold, samt klimastalden der kun kan registrere data for grise i vækst.

Så skal du oprette en ny medarbejdertype.

Dette gør du ved at åbne PigVision og gå til "Generelt" - "Administration" - "Medarbejdertype".

Som udgangspunkt er der oprettet medarbejdertypen "ADMIN" som har rettigheder til alt. Under kolonnen "Brugetype" er "So" sat som "Superbruger", hvilket giver mulighed for at tilgå økonomi i PigVision bl.a. e-kontrol. Som "Bruger" har "Gris" ikke mulighed for dette.

I eksemplet nedenfor er der oprettet 2 medarbejdertyper "So" og "Gris". Her er ønsket at "So" har adgang at se alt data, men kan ikke registrere i menuen "Grise i vækst".

Dette opsættes således:

1. Klik på "Sohold" og derefter ikonet "Opsætning af brugerettigheder".

Et vindue åbnes og under "Registreringer" - "Rettighed" er det muligt at opsætte rettighederne for menuerne.

Nu har "So" admin rettigheder til alt, udover "Grise i vækst" som er sat til at være skrivebeskyttet.

Klik på "+" for at åbne menuen for rettighederne. I eksemplet er der admin rettigheder til alt under menuen "Grundlæggende" på nær "Medarbejdertype" som er sat til "Ingen", hvilket betyder at denne ikke vises for brugeren.

I "Menuer" er det muligt at klikke på "Alle" til højre for at alle menuer er tilgængelige for brugeren.

For "Grise" der er sat som "Bruger" ønskes det at vedkommende ikke har adgang til økonomi.

I den forbindelse kan man fjerne fluebenet ved f.eks. "Søer/Orner" og "Rapport". Brugeren kan nu ikke se disse menuer.

I "Øvrige indtastninger" er menuen tilgængelig, da brugeren stadig skal have rettigheder til "Dyrlægebesøg". Men de andre undermenuer er ikke tilgængelige.

Når rettighederne er opsat korrekt lukkes vinduerne og gå til "Generelt" - "Administration" - "Medarbejdere".

Klik på den bruger som medarbejdertypen skal tilknyttes under "Type" - "Kode". Klik derefter på "Søg" ikonet og dobbeltklik på den medarbejdertype som skal tilknyttes brugeren.

Nu er medarbejdertypen tilknyttet de respektive brugere.

Vær opmærksom på at du har fået 3 logins udleveret, hvor det er muligt at lave forskellige medarbejdertype på alle 3.

Ønsker du flere brugere, bedes du venligst kontakte AgroVision på support-dk@agrovision.com.