Jos haluat tallentaa tiineytyksen ennen sisääntulopäivää, se on mahdollista. Syötät vain tiineytyspäivän emakkokorttiin ja sitten asetuksistasi riippuen näyttöön tulee varoitusikkuna, kuten:

Täällä napsautat vain "Kyllä" ja tiineytys tallennetaan.

Oletusarvoisesti päivien vähimmäismäärä sisääntulosta tiineytykseen on –30, joten jos tiineytys tapahtuu yli 30 päivää ennen sisääntuloa, tämä varoitus tulee näkyviin:

Täällä napsautat "Asetukset" ja tämä ikkuna tulee näkyviin:

Täällä vaihdat –30 vaadittuun määrään päiviä ja painat sitten "Ok". Tämä ikkuna tulee uudelleen näkyviin:

Täällä napsautat "Kyllä", ja tiineytys tallennetaan, ja voit syöttää emakon ja muut kirjaukset.