Hvis du vil registrere en løbning før indgang, kan du taste løbningsdatoen på eksempelvis sokortet. Afhængig af dine indstillinger kommer et vindue, lignende dette, op:

Her klikker du “Yes” og løbningen bliver registreret.

Som standard, må der gå -30 dage fra indgang til løbning, så hvis du taster en dato tidligere end 30 dage før indgang, får du denne advarsel:

Her klikker du på “Setting” og følgende vindue kommer frem:

Under "Dage fra indgang til løb." kan du ændre tallet -30 ved den røde minimumsværdi til det ønskede antal dage, hvorefter du klikker "Ok".

Nu kommer dette vindue frem igen:

og du kan nu klikke på “Yes” og løbningen bliver registreret.