Jos haluat tulostaa tiineyskartan, jossa on lista luoneista seuraavilla sivuilla, siirry valitsemaasi näyttöön, jonka haluat tulostaa. Tämä ikkuna tulee sitten esiin:

Napsauta sitten punaisen neliön osoittamaa Tuloste-nimeä ja valikko tulee näkyviin. Valitse sitten "Tiineyskartta, jossa on luoneet kaikki" ja sitten tiineyskartta, jossa on lista luoneista seuraavilla sivuilla, tulee esiin. Voit nyt tulostaa tämän napsauttamalla tulostinkuvaketta. Voit myös jättää luoneet ja emakot negatiivisella tiineystarkastuksella olevat emakot näyttämättä tiineyskartalla tai molemmat, valitsemalla jonkin muun tulosteasettelun.