Jos haluat nähdä, mitä viimeisen seitsemän päivän aikana tai millä tahansa ajanjaksolla on syötetty, mene esimerkiksi kohtaan "Porsiminen", napsauta "Näytä suodatinrivi" -kuvaketta

ja mene sitten vihreään laatikkoon "Tapahtuman päivämäärä" alla ja napsauta sitä hiiren kakkospainikkeella ja napsauta sitten "Välillä..." valitaksesi oman jaksosi tai valitse "Tämä kuukausi" tai "Viimeinen kuukausi".

Jos napsautat "Välillä", tämä ikkuna tulee näkyviin:

Voit nyt kirjoittaa päivämäärän itse tai napsauttaa ruutujen oikealla puolella olevaa pientä kalenteria ja valita päivämäärän. Napsauta sitten "Ok" ja näet kaikki kirjatut porsimiset tietylle ajanjaksolle. Tämä voidaan tehdä myös esimerkiksi "Vieroituksessa" ja "Tiineytyksessä".