Noudata tämän oppaan vaiheita ja ota yhteyttä rehuntoimittajaasi saadaksesi heidän tilallesi luoman tunnistenumeron, jonka he ovat antaneet rehuseoksillesi ja komponenteillesi. Yhdessä tuottajanumerosi kanssa tämä mahdollistaa, että vain sinulla on pääsy rehuseoksiin ja komponentteihin.

Jotta pääset alkuun, sinun on luotava MyAgroVision-tili. jos sinulla on jo MyAgroVision-tili voit hypätä suoraan kohtaan “Nyt voit kirjautua”

Avaa PigVision.

Klikkaa kuvaketta ”MyAgroVision”  oikeassa alakulmassa ja oheinen näyttö avautuu:

Ennen ensimmäistä kirjautumista sinun tulee luoda MyAgroVision-tili.

Ensin valitse kieli (musta nuoli).

Klikkaa ”Register new user” eli Kirjaa uusi käyttäjä ja uusi ikkuna tulee esiin.

Tänne kirjaat sähköpostisi ja salasanasi.

Salasana tulee kirjata kahdesti ja sen tulee sisältää numero, iso kirjain ja erikoismerkki (!”#¤%&/()=+?)

Nyt klikkaat ”Rekisteröi uusi käyttäjä”.

Hyvin pian sinun tulisi saada sähköpostia, jossa on aktivointilinkki (kannattaa tarkastaa roskapostikansio).

cid:image004.jpg@01D57935.F3C7E8D0

Kun olet aktivoinut tilisi saat uuden sähköpostin, joka toivottaa sinut tervetulleeksi MyAgroVisioniin.

cid:image005.jpg@01D57935.F3C7E8D0

Nyt voit kirjautua.

Kun kirjaudut näet listan rehutoimittajista.

Muista:

Yhdistääksesi rehutoimittajan omaan tilaasi sinulla tulee olla numero, jonka rehuntoimittaja on sinulle luonut.

Ilman tätä numeroa, et pääse eteenpäin.

Tällä näytöllä menet kohtaan “Receive recipes from feed suppliers”.

Pieni ”i” vasemmalla on ohje, jossa on tietoa mitä linkki rehuntoimittajaan tarkoittaa.

Aktivoimalla “Receive recipes from feed suppliers”kytkin muuttuu vihreäksi ja pääset eteenpäin. Tämän jälkeen ”Permission details” muuttuu vihreäksi ja sitä klikkaamalla pääset alla olevalle näytölle:

Täällä voi valita rehuntoimittajan, joka on ladannut reseptisi ja raaka-aineesi järjestelmään tuottajanumerollasi.

Valitse ”Select feed supplier” klikkaamalla riippuvalikon nuolta. Tämän jälkeen valitse toimittaja. (Tämän nimi on sama kuin WinOptin tietokannan nimi.)

Sarakkeeseen ”Your identifier” kirjaa rehuntoimittajalta saamasi numero.

Kun tämä on tehty, voit klikata ”Done” tai voit klikata ”+” jos sinulla on useampia toimittajia.

Nyt tiedot on lähetetty AgroVisionille ja linkki sinun ja toimittajan välillä voidaan muodostaa. Sulje MyAgroVision-asetusnäyttö oikeassa yläkulmassa olevalla ruksilla.

Tämän jälkeen PigVisionin valikosta lähetät tiedot AgroVision Data Exchange (ADEx).

Reittiä Yleinen – Hallinto – Vie - Upload to ADEX.

Ohjelma ilmoittaa sinulle, kun lataus on valmis.

ADEx prosessoi data ja 5-10 minutin jälkeen voit klikata uudelleen MyAgroVision – kuvaketta työpöydän alanurkassa. Täällä pääset liittämään omat reseptisi ja komponenttisi niihin, joita rehuntoimittaja on rekisteröinyt WinOptiin.

Reseptien liittäminen toisiinsa tehdään kuvan osoittamaan tienviitta kuvakkeen kautta.

Selitys sarakkeille vasemmalta oikealle

Sarake 1: Näyttää viimeisimmän kirjatun tiedon kyseiselle rehukomponentille. Tämä tieto näkyy myös tehokkuusraportilla.

Sarake 2: Tässä näkyy tuottajanumero ja sen alinumerot, jos niitä on (siis useampia tuottajanumeroita).

Sarake 3: Tästä löydät omat raaka-aineesi ja reseptisi koodittain ja nimittäin.

Sarake 4: Päivä josta alkaen muutokset resepteihin ja komponentteihin ovat voimassa laskettaessa tehokkuusraportilla.

Sarake 5: Tässä löydät riippuvalikon takaa listan seoksista ja komponenteistä, joita rehutehdas on sinun tuottajanumerollesi ja tunnistenumerollesi ladannut. Valitse riippuvalikkoa klikkaamalla haluamasi seokset tai komponentit.

Kun komponenttien liittäminen on tehty, voit sulkea MyAgroVision-asetusnäytön oikean yläkulman ruksista. Tekemäsi muutokset tallentuvat automaattisesti.

Tämän jälkeen voit mennä laskettamaan tehokkuusraporttisi ja nähdä miten seoksien ja komponenttien tiedot vaikuttavat tuloksiisi.

Jos haluat tarkastaa, onko data todella siirtynyt PigVisioniin, niin sen voi tarkastaa komponentti-näytöllä (yleiset kirjaukset-komponentit):

Rehujen kirjauksissa tulee olla kirjattuna kg, jotta ympäristövaikutus-arvot tulevat tehokkuusraportille näkyviin (yleiset kirjaukset – rehut):