PigVisionissa on käytössä suodatusrivi, jonka tehtävänä on helpottaa tiedon etsintää tai auttaa tietyn kirjauksen tekemisessä. Suodatusrivi on vihreä. Voit kirjata suodatusriville esim. emakon numeron tai päivämäärän saadaksesi katsauksen tapahtumiin. Voit myös klikata hiiren oikealla saadaksesi lisää vaihtoehtoja suodatukseen. Suodatusrivi on saatavilla melkein kaikille PigVisionin näytöille.

Suodatus-kuvake:

Jos suodatusrivi ei ole näkyvissä näytölläsi, voit tuoda sen klikkaamalla suodatinsuppilo-kuvaketta ylhäällä.

Suodatusrivi:

Kirjaamalla tietyn emakon numero tai tietty päivämäärä suodatusriville saat kyseisen emakon kirjaukset tai tietyn päivämäärän kirjaukset. Voit käyttää useampia suodatuksia kerrallaan, mutta voit käyttää suodatusta vain kun rivi on vihreä.

Suodatus päivän mukaan:

Suodatus klikkaamalla hiiren oikeaa:

Voit klikata hiiren oikeaa näppäintä suodatusrivillä. Jos teet näin saat laajemman valikon suodatukseen. Voit valita tämän päivän, valitsemasi päivän, kaikki päivät ennen tai jälkeen tietyn pvm, jakson kahden päivän välillä jne.

Voit myös suodattaa eläimen numerolla muutamilla eri tavoilla. Kirjaamalla suodatinriville 14?? saan näkyville kaikki eläimet, joiden numero on välillä 1400 - 1499. Myös jos tiedät eläimen numerossa olevan esim. kirjain A, niin voit suodattaa *A* ja saat listan kaikista, joilla on eläimen numerossa kirjain A.