Bruger du flere medikamenter ved kastration, har du mulighed for at koble op til tre journaler sammen i en, for at optimere registreringen tidsmæssigt.

Gå til "Generelt" - "Medicin/vaccination" - "Journaler".

Gå til på ikonet "Layout setup" og klik "Ret i globalt".

Et billede, der indeholder tekst, skærmbillede, nummer/tal, Font/skrifttype

Automatisk genereret beskrivelse

Det er muligt at knytte op til tre journaler sammen. I dette eksempel knyttes to journaler sammen: "4604" - "Bedøvelse ved kastration" og 4620" - "Smertelindring".

Rul helt ned i bunden af listen og sæt flueben i "Behandling 2" - "Kode" og klik "Ok". Ønskes 3. behandling er denne nedenfor og kan tilføjes i samme omgang.

Et billede, der indeholder tekst, skærmbillede, display/skærm/fremvisning, software

Automatisk genereret beskrivelse

Få  et overblik over journaler til pattegrise, som kan kobles sammen ved at klikke i filterlinjen under "Dyrtype" - "Navn" og vælg "Pattegrise". Nu viser listen alle journaler kun til pattegrise.

OBS: Når du skal bestemme hvilken journal, hvor 1 eller 2 medikamenter kobles på, så er det vigtigt at vælge en journal, som ikke bruges i andre sammenhænge, end hvor de andre journaler også benyttes samtidig med. Dette er særligt i forbindelse med kastration, hvor kun ca. 50% af kuldet, skal behandles. Vær opmærksom på at det samme er gældende for de journaler der tilknyttes. Se hvordan man opsætter dette her

Ud for den journal de andre skal tilknyttes, i dette tilfælde "4604" - "Bedøvelse ved kastration", skrives de eksterne journaler kode ind ud for "Behandling 2" - "Kode" og evt. "Behandling 3" - "Kode".

Et vindue åbner som spørger, om du ønsker at sammensætte journalerne. Klik "Yes".

Et billede, der indeholder tekst, nummer/tal, software, Computerikon

Automatisk genereret beskrivelse

I eksemplet er de to journaler nu koblet sammen, så hver gang at der behandles med journal "4604", bliver der også automatisk registreret en behandling med journal "4620".