Når der behandles med en journal i eksempelvis en arbejdsliste, er det ikke altid, at alle dyrene skal behandles. Eksempelvis ved kastration, er det typisk 50% grisene i et kuld, der skal have bedøvelse.

Det er muligt at sætte sin journal op til, at det kun er en hvis procentdel af grisene, der bliver behandlet. I denne vejledning er der taget udgangspunkt i dyrtypen "Pattegrise" og diagnosen "Bedøvelse ved kastration".

Gå til "Generelt" - "Medicin/vaccination" - "Journal" og find kolonnen "% af grise der behandles".
Har du ikke allerede den i dit layout, kan du trykke på ikonet "Layout setup" - "Ret i globalt".

Tilføj kolonnen "% af grise der behandles" ved at sætte flueben og tryk "Ok".

For et nemmere overblik, kan du sortere på den dyrtype, hvor andelen af dyr, der skal behandles, skal ændres.
Klik i den grønne filterlinje under "Dyrtype" - "Navn" og skriv den dyrtype, som du vil filtrere på. Alternativt kan du også trykke på ikonet "Søg", når du står i feltet, og derefter vælge den rigtige dyrtype.

Som standard er journalerne sat op til, at det er alle grise, altså 100%, som skal behandles. For at ændre dette, kan du nu finde kolonnen "% af grise der behandles" og rette journalen til, så det eksempelvis kun er 50% af grisene, som skal behandles i kuldet.