Serverløsning:

IP-adressen er altid 87.249.117.174:7171 hvis du er serverbruger.

Lokal installation: Nederst i højre hjørne af skærmen findes et lille grønt ikon:  Højreklik på dette og vælg Lokale IP-adresser og SmartPigs.

IP-adressen tastes på SmartPigs login forside, hvorefter der vælges øremærkelæser. Hvis du ikke bruger øremærke læser, vælges None.

På din PC: Gå til Generelt – Administration – Besætningsinfo.

I øverste linje står dit Databasenavn: F.eks. agrosoftwinpig – elller 999991 (WP_ skal ikke med – store og små bogstaver er ligegyldigt).

Nederst står din Pinkode f.eks.1234

På din PC gå til Generelt – Administration – Medarbejder.

Her finder du medarbejderkode og en ny Pinkode – LM og 1234

Disse oplysninger skal alle tastes i nedenstående billede på telefonen.

Hvis det lille grønne ikon i bunden af din PC skærm er rødt skal du genstarte programmet.