Kun PigVision on online-tilassa:

IP-osoite on aina: 87.249.117.174:7171

Jos on koneelle asennettu PigVision -ohjelma:

Oikeassa alakulmassa näet pienen vihreän kuvakkeen:

Klikkaa hiiren oikealla kuvaketta ja valitse paikalliset IP-osoitteet ja SmartPigs.

Sinun on syötettävä IP-osoite :7171 SmartPigsin etusivulle. Valitse sitten käyttämäsi lukija/skanneri. Jos et käytä tätä, valitse EI MITÄÄN.

Tietokoneen PigVisionissa sinun on avattava: Yleinen – Hallinto – Tilan tiedot.

Ylimmällä rivillä näet tietokannan nimen, joka sinun on annettava (jätä WP_ pois): Tässä 363061

Bottlomissa näet PIN-koodisi: Tässä 1063

Löydät työntekijän kirjautumistiedot siirtymällä kohtaan Yleinen – Hallinto – Työntekijä:

Kun olet syöttänyt tiedot, SmartPig käynnistyy.

Jos pieni vihreä kuvake on punainen, käynnistä ohjelma uudelleen.

Täällä tarvitset koodin ja PIN-koodin. Tässä FS ja 1234