Har I en rådgivningsaftale, kan Hatting på ugebasis følge dine besætningsdata for ”Totalfødte” og ”Drægtighedsprocent”, forudsat at du har givet Hatting adgang til dine produktionsdata.

For at komme i gang, skal du, når du står i hovedbilledet i PigVision, klikke på ”My.AgroVision”-ikonet nederst i højre hjørne.

Herefter kommer du til dette vindue:

Første gang du logger på, skal du oprette dig ved at klikke på ”Register new user” eller "Registrer ny bruger"

Her indtaster du din e-mailadresse og et selvvalgt kodeord.

Klik herefter på ”Registrer new user” eller "Registrer ny bruger"

Hermed sendes der en e-mail til den opgivne mailadresse, hvor du skal aktivere dit login. Som kvittering sender vi dig herefter en velkomstmail, hvorefter du er klar til at logge ind på My.AgroVision.

Når du er logget ind, markerer du, at du ønsker at dele data med Hatting:

Når du har aktiveret udvekslingen, bliver ”knappen” grøn.

Du kan se indholdet i dataudvekslingen ved at klikke på det lille informationsikon, til venstre for teksten ”Hatting A/S”.

Indstillingsmuligheder i PigVision:

Der findes to ting, som kan forbedre de data, som er med i dataudvekslingen og det er i forbindelse med indberetning af løbninger:

• Batchnummeret, som findes på sædposen, både på navnesæd og blandingssæd.
  • Scanning af QR-kode på sædposen.

Batchnummeret, fra sædposen, både navnesæd og blandingssæd:

Skriver du løbningerne ned på papir i stalden og gerne vil have KS-ornen registreret i PigVision, kan du fremsøge ornen ved hjælp af batchnummeret på sædposen. Før du kan gøre det, skal du tilføje batch-nummer til registreringsvinduet. Det gør du på følgende måde:

Åbn registreringsvinduet "Løbning" og klik derefter på det grønne layout-ikon.

Sæt i flueben ved ”Semen batch no.” og klik ”Ok”

Scanning af QR-kode på sædposen:

I PigVision Mobile Sows har du mulighed for at scanne QR-koden på sædposen, hvorefter oplysninger gemmes uanset om felterne er synlige i PigVision eller PigVision Mobile Sows.

Ved navnesæd udfyldes:

• KS-orne dyrnr.
  • Avls-ID
  • Tappedato
  • Tappested (Semen collection ID)
  • Batchnummer (Semen batch no.)

Hvis KS-ornen ikke er oprettet endnu, oprettes KS-ornen med:

• Dyrenummer.
  • Avls-ID

Hvis der er tale om en ny ukendt blandingssædtype, oprettes der en ukendt KS-orne med:

• Navn som dyrenummer