Gem følgesedlen

Når du har modtaget en følgeseddel, skal du gemme den elektroniske følgeseddel på dit C-drev. Du kan vælge at oprette en mappe "Polte" på C-drevet og gemme filen i denne.

Vær opmærksom på, at følgesedlen enten skal være en .txt-fil eller en .wpd-fil.

Følgeseddel fra Cloudfarms

Modtager du polte fra en CloudFarms bruger, vil du modtage følgesedlen som PDF.

Åben PDF-filen og tryk på linket i bunden.

Når du har klikket på linket, vil din browser åbne. Her klikker du på "Leverandør fil" øverst i venstre side.

Nu downloades en .txt-fil, som bliver placeret i mappen "Overførsler" eller "Downloads" på din computer.

Kopiér .txt-filen over på dit C-drev.

Indlæs følgesedlen

Gå til "Avl" - "Ungdyr"

Klik på ikonet ”Import” øverst i vinduet.

Fremsøg den gemte fil på C-drevet i mappen "Polte". Dobbeltklik på filen.

Vær venligst opmærksom på, at teksten "C on CS-DESKTOP-2018" er individuel.

Kan du ikke se C-drevet, kan du læse, hvad du skal gøre nederst på denne side.

Når du har valgt filen, kan du knytte dyrene til en avlskerne. Skal de det, trykker du "Ja" og hvis ikke trykker du "Nej"

Herefter kan du knytte dyrene til en lokation. Dette har kun relevans for de besætninger, der laver stitavler eller af anden årsag registrerer placeringen af hvert enkelt ID-nummer.

Hvis dyrene skal knyttes til en lokation, kan du trykke "ja". Herefter vælger du lokationen.

Nu kan du angive, i hvilken kolonne ID-nummeret skal indlæses, afhængig af dit avlsselskab.

• Topigs Norsvin = Topigs tattoo
  • DanBred = AvlsID
  • Danish Genetics = DG TagID
  • PIC = PIC Tatoo.

Hvis din leverandør ikke er repræsenteret på listen, kan du vælge ”Id-nummer”.

Dyrene er nu indlæst i din database.

C-drevet er ikke tilgængelig i PigVision Online

På dit skrivebord højreklikker du på PigVision-ikonet. Her vælger du ”Rediger”.

Tryk på fanen “Lokale ressourcer" og "Flere..."

Sæt flueben ud for "Drev" og tryk "Ok". Du kan også åbne "Drev" ved at trykke på plusset. Herved kan du se, hvilke drev PigVision Online, har adgang til.

Tryk på fanen "Generelt" og tryk "Gem".

Nu kan du se dit C-drev, når du vil finde din gemte følgeseddel.