Filterlinjen anvendes til at begrænse en søgning, for at holde overblik over data.

Klik på tragt-ikonet for at få den grønne filterlinje frem:

For at filtrere kan du enten skrive direkte i den grønne kolonne eller højreklikke på den grønne kolonne, du ønsker at lave filter for. Forskellige muligheder for filtrering dukker nu op:

I eksemplet nedenfor filtreres der efter en bestemt dato ved at klikke "Vælg dato" ovenover.

Nu er der kun søer der har faret d. 21-02-2024 på listen.

Det er også muligt at opsætte flere filtre samtidig. I eksemplet nedenfor sættes et filter op for antal dødfødte den gældende dato. Nu er der kun de søer der har faret den 21-02-2024 der har fået mere end 1 dødfødt gris.

Et andet eksempel er lavet for grise i vækst:

På billedet nedenfor er der filtreret efter dato mellem 01-01-2024 til 22-02-2024 og lokation 9, som er en slagtegris- lokation.

Det er muligt at udregne sum for din liste ved at klikke på det græske sum-ikon, hvorefter den beregnede sum dukker op nederst.

Sumlinjen viser at i perioden er 455 grise flyttet til lokation 9 på 4 forskellige datoer, hvor de samlet har vejet 27.305 kg, hvilket giver en gennemsnitsvægt på 60 kg.

I rapporter og udvalgte analyser kan du også opsætte filter bl.a. positiv/negativ listen.

Gå til "Analyse søer" - "Positiv/negativ liste".

Her opsættes filteret under "Dyrtype" til besætningsdyr, "Dato" under "Afgang" opsættes til at være "Tomt felt" så der kun vises aktive søer og "Kuld nr" under "Sidste hændelse" opsættes til at vise søer i 2-3 læg.

Derudover er sorteringen opsat efter "Dyrenr" fra lav til høj.

Listen viser udelukkende aktive besætnings søer med kuld nr. 2-3. Der kan ligeledes opsættes filter for nøgletallene til venstre, med samme fremgangsmetode som ovenstående.

Slet filter

Placer musen i det gældende grønne felt - Højreklik - Vælg "Ryd filter på".  Ønsker du at rydde alle filtre, kan du blot trykke på filter-ikonet, så filteret bliver slået fra.

Gem filter

Gå til "Layout Setup" - Klik "Ret i globalt" - Klik "Filter og sortering" - Klik "Aktiver nuværende filter" - Klik "Ok"

Hver gang du åbner din "Positiv/Negativ liste" vil filteret nu være opsat.