Hvis datoformatet og brugen af komma/punktum som decimaltegn ikke passer med det, som almindeligvis bruges i dit land, så kan det ændres.

Under fanen ”Generelt” vælges ”Administration” og ”Regional settings. Her er en drop down menu, hvor du kan vælge Dansk (Danmark) eller noget andet, hvis du foretrækker dette.

Det kan være en fordel at rette i dato-formatet (Short date), så det også bliver dansk – dd-MM-yy (dato, måned, år) med kun to cifre i årstallet. Dette betyder, at du kan taste 21 i stedet for 2021 i programmet.

Klik på ”Anvend” og derefter på OK og indstillingerne vil virke fra næste gang du logger ind i programmet.

Bemærk. Du har kun adgang til menupunktet ” Regional Settings”, hvis du er oprettet som administrator.