Hvis datoformatet og brugen af komma/punktum som decimaltegn ikke passer med det, som almindeligvis bruges i dit land, kan det ændres.

Gå til ”Generelt” - ”Administration” - ”Regional settings".

Her er en dropdownmenu, hvor du kan vælge formatet til at være "Dansk (Danmark)" eller noget andet, hvis du foretrækker dette.

Du kan i samme vindue rette datoformat (Short date/Kort dato). For eksempel kan du rette til datoformat dd-MM-yy (dato-måned-år), hvor der kun er to cifre i årstallet. Dette betyder, at du kan taste 22 i stedet for 2022 i PigVision.

OBS: Vælg datoformatet med bindestreger (-) og IKKE et datoformat med skråstreger (/), da PigVision ikke kan håndtere skråstregerne.

Klik på ”Anvend” og dernæst "OK". Indstillingerne vil virke fra næste gang, du logger ind i programmet.

Bemærk: Du har kun adgang til ” Regional Settings”, hvis du er oprettet som administrator.

Der findes også en anden opsætning i programmet, hvor man kan ændre datoformat.

Gå til "Generelt" - "Opsætning". Under fanen "Generelt" finder du datoformat.

Dette datoformat overstyrer nogle steder "Regional settings", og derfor anbefales det at anvende samme datoformat begge steder.