PigVisionin versiossa 2023.1 seuraavat ominaisuudet on päivitetty:

Suomen tietokantoihin päivitettiin teurastuksen hylkykoodit. Finimporter pystyy nyt käsittelemään HKScanin teurastamoilta tulevat uudet koodit. Uudet koodit on lisätty Suomen Herdwizardiin.

DanBred: porsaiden numerointi. Aiemmin tuottaja ei pystynyt tarkastamaan onko numerot jo tuotu tietokantaan. Päivityksen jälkeen ne voi ladata vain kerran.

Saksa:

XML - tiedoston tuonti on nyt mahdollista reittiä Yleinen - Hallinto - Vienti - ZDS vienti.

Schüsselzahl 1 - 20 on luotu näkyviin sijainteihin. Sijainnin profiili tulee luoda ennen vientiä.