Jos käytät mobiilisovellusta sikalassa työskennellessäsi säästät aikaa skannatessasi emakon QR-koodin tulostetulta emakkokortilta. Saadaksesi tämän QR-koodin tulosteelle mene reittiä Emakot/karjut - Tulosta emakkokortit. Uusi ikkuna avautuu ja sinun tulee klikata Asetus näytölle emakkokortti.

Sinun tulee valita näytöllä mihin kohtaan emakkokortin tulostetta QR-koodin haluat, tämän jälkeen valitset riippuvalikosta Näytä tieto QR-Code ja lopuksi klikkaat OK.

Tämän jälkeen QR-koodi näkyy kaikilla emakkokortin tulosteilla ja voit skannata emakkosi lukemalla tämän koodin emakkokortilta.