Miten poistan avaintulokset tai poistotiedot emakkokortin alaosasta?

Jos haluat poistaa avaintulokset tai emakkokortin alaosassa olevat poistotiedot, napsauta hiiren kakkospainikkeella otsikkosoluja, esimerkiksi "Tiineytyksiä kpl", ja sitten alla oleva lista tulee näyttöön:

Voit nyt poistaa valintamerkit avaintuloksista, joita et halua emakkokorttiisi, ja voit myös lisätä valintamerkkejä, jos haluat nähdä muita avainlukuja emakkokortissa.

Voit tehdä saman poistumistiedoissa.