Jos haluat kirjata porsaiden syntymäpainon, avaa emakkokortti ja napsauta hiiren kakkospainikkeella kohtaa "Porsiminen". Sitten saat seuraavanlaisen ikkunan:

Täällä laitat valintamerkin kohtaan "Kg", jos haluat syöttää koko pahnueen painon tai laitat valintamerkin kohtaan "Keskimääräinen kg", jos haluat syöttää porsaiden keskimääräisen painon. Jos valitset molemmat, emakkokorttisi näyttää tältä:

Tämän jälkeen voit syöttää koko pahnueen kokonaispainon "kg": iin, ja ohjelma laskee kunkin porsaan keskimääräisen painon "Keskimääräinen kg" ja päinvastoin.

Voit myös lisätä tämän sarakkeen porsimistietojen kirjausikkunaan samalla tavalla (käyttämällä näytön asetuksia ja lisäämällä sarakkeen).