Jos haluat näyttää eläinten nykyisen pahnueen tietojen kirjausruuduilla, siirry esimerkiksi porsimiseen napsauttamalla valikkoa "Emakot/Karjut" ja sitten "Porsiminen". Sitten napsautat hiiren kakkospainikkeella yläpalkkia tai napsautat "Näytön asetukset" -kuvaketta ja napsautat sitten "Muokkaa yleistä". Tämän jälkeen etsit hakupalkista "* pahnue *" ja napsautat "Näytä kaikki" ja kaksoisnapsautat sitten "Eläin.Viim tapahtuma status. Pahnue nro", niin näet tämän luettelossa:

Muista laittaa valintamerkki "Pahnue nro" -kohdan vieressä olevaan ruutuun ja napsauta sitten "Ok". Nyt näet pahnueiden lukumäärän "Porsiminen" -tietojen kirjausnäytössä. Voit tehdä saman "Tiineytys"-tietojen kirjausnäytössä ja "Poista emakko" -tietojen kirjausnäytössä.