Tietoja on mahdollista ladata vain teurastamoilta, joilla on linkki AgroVisioniin, joten tarkista, onko teurastamosi luettelossa. Useimmat skandinaaviset teurastamot ovat luettelossa.

Kohdassa Porsaat/Ls – Teurastamotietojen hallinta – Lataa teurastamotiedot voit ladata kaikki tiedot suoraan teurastamoltasi PigVisioniin.

Jos käytät eriä, löydät lisätietoja tästä tämän tiedoston lopusta.

Kun avaat valikon ensimmäisen kerran, se näyttää tältä:

Teurastamonumeron ja sijainnin syöttäminen tapahtuu kuvakkeella Asetukset

vasemmassa yläkulmassa.

Teurastamo: Valitse teurastamosi avattavasta valikosta.

Toimittajanumero: Teurastamon toimittajanumero.

Sijaintikoodi: Täällä kirjaat, mistä paikasta eläimet toimitetaan.

Sisältää: Jos laitat valintamerkin tähän sarakkeeseen, lataus tästä teurastamosta sisällytetään aina, kun lataat tietoja. Jos käytät ajanjaksona toista teurastamoa, voit poistaa valintamerkin.

Korrelaatiokerroin / Teurassaanto: Täällä voit rekisteröidä korrelaatiokertoimesi tai teurassaantosi. Näin ohjelma voi laskea uudelleen teuraspainosta elopainon.

Peruspainon alapuolella/yläpuolella: Nämä tiedot sisällytetään automaattisesti teurastamon tietoihin.

Napsauttamalla kuvaketta Asetukset

Teurastamon lisäksi voit syöttää toimittajanumeron. ja salasanasi jokaiselle teurastamolle. Tämä on pakollista tietojen lataamiseksi.

Teurastustietojen lataaminen kasvatuserien avulla

Jos käytät kasvatuseriä, sinun on silti annettava kunkin sijainnin toimittajanumero, ennen kuin voit ladata tietoja.

Tämän jälkeen voit linkittää toimittajanumeron jokaiseen erään. Tämä tehdään sarakkeessa Toimittajanumero valikossa Yleinen - Kasvatuserä. Kun tämä on tehty, voit ladata tietoja yllä olevan kuvan mukaisesti.

Huomaa, että voit käyttää vain yhtä toimittajanumeroa yhdelle erälle kerrallaan. Jos tarvitset toimittajanumeron useammalle erälle, sinun on siirrettävä toimittajanumero kyseiseen erään ennen lataamista.