Teurastamolta odotettu bonus voidaan kirjata tuloksi teuraspainokiloa kohden ja ottaa sitten osaksi tuotantoraportin taloudellista laskelmaa.

Valikkoon "Yleiset kirjaukset", "Kiinteät hinnat" ja "Tuotot" syötetään paikka/paikat, joista teurassikoja toimitetaan. Kun valitset "Hinta per", sinun on valittava pudotusvalikosta "3 kg hyväksytty teurastettu":

"Tuottotyyppi" voidaan valita klikkaamalla "F5" kun olet "Koodi"-sarakkeessa, jolloin kaikki mahdollisuudet tulevat näkyviin. Täällä kaksoisnapsautat koodia 22 "Teurastamon lisäysmaksut".

"Muunnos" määrität tietyn ajanjakson hinnan, hinta ei ole vakio. Kaksoisnapsauta tätä merkintäsaraketta ja voit asettaa hinnan sekä päivämäärän, joista alkaen niiden pitäisi olla voimassa.