Når et salg oprettes, er det muligt at tilføje vaccination af dyrene, hvis et vaccinationsprogram er opsat. 


Gå til "Avl" - "Vaccinations program" og angiv kode, status, uger siden sidste hændelse, dyrtype samt evt. dosering. Det er muligt at oprette alle de vaccinationer, som der ønskes. Luk vinduet, når du har indtastet oplysningerne. 




Gå til "Avl" - "Kunder/Distributører". Vælg den aktuelle kunde, opret en leveringsaftale og dobbeltklik på "Valgt vaccine".



Tilføj den/de ønskede vaccinationsprogrammer til kunden enten ved at klikke på "Søg" og dobbeltklik på vaccinen eller skrive koden i kolonnen. Her er det også muligt at tilføje et pristillæg for vaccinerede dyr.



Opret nu en følgeseddel og gå til fanen "Følgeseddel. Her dobbeltklikker du på "Total antal". Tryk på ikonet "Layout setup" og tilføj kolonnerne "Behandlet" under de tilføjede vacciner. Klik herefter "Ok".



Når dyrene er tilføjet til salget, vil den uge, dyrene er blevet vaccineret, blive automatisk beregnet. De blå tal indikerer, at det er uger, som PigVision har udregnet. Det er muligt at tilføje eller rette manuelt ved at overskrive i kolonnerne. 



For at se følgesedlen, kan du klikke på "Udskrift" i toppen af vinduet og vælge layoutet "Følgeseddel med pris og vacc".



Nu er vaccinationsprogrammet tilføjet til følgesedlen, så kunden kan se, at dyrene er vaccineret samt i hvilken uge.