Hvis du får brug for at gemme dine behandlinger for en bestemt periode, kan du gemme dem, som en PDF-fil på din computer. I denne vejledning er det behandlinger af søer, der bruges som eksempel.

Gå til "Søer/Orner" - "Behandling".

For at gemme behandlinger for en bestemt periode, kan du starte med at filtrere på kolonnen "Dato". Hvis du ikke allerede har den grønne filterlinje, kan du trykke på ikonet "Vis filterlinje".

Højreklik i filterlinjen i kolonnen "Dato" og vælg "Mellem...".

Vælg det ønskede datointerval, som du gerne vil gemme dine behandlinger for og tryk "Ok".

Tryk derefter på ikonet "Udskriv" øverst.

Et nyt vindue med udskriften åbnes.

Find og tryk på ikonet "Udskriv" øverst.

Vælg "TSPrint PDF" og tryk på "Print". Programmet laver nu filen om til en PDF.

Vælg "Save PDF"

Vælg derefter hvor du vil gemme filen på computeren og tryk "Gem".