Gå til "Avl" - "Ungdyr".

Tryk på ikonet "Import" i toppen af "Dyr: Ungdyr" vinduet.

Nu kan du finde filen, som du har gemt på dit C-drev.

Du vil herefter blive spurgt om ungdyrene skal knyttes til et besætningsnummer, en lokation og vælge avls-ID.

Det er her vigtigt, at du knytter dine Topigs Norsvin ungdyr, til det rigtige Topigs Norsvin besætningsnummer.

Hvis du importerer ungdyr fra en .txt-fil, vælger du "Topigs tattoo" i vinduet "Vælg AvlsID".

OBS: Husk at tilføje købsdatoen efter import.

I eksemplet ovenover er "Købsdato" sat til 1/8-23 i kolonnen "Besætningsnummer" - "Dato". Datoen skal være efter leveringsdagen.

Hvis du ikke indtaster købsdatoen inden næste dataudveksling, vil der være fejl i din udveksling og du kan ikke hente indekser på dyr(ene).