Denne liste viser alle aktive søer i PigVision.

Her har du mulighed for at lave dine egne arbejdslister, ved at opsætte lister med filtre og registrere samme hændelse i én arbejdsgang.

Antallet af aktive dyr vises i parentes øverst.
For at lave en liste, kan du klikke på filter-ikonet i "Alle dyr".

Her kan du lave en liste, som er sorteret kriterier, som du selv bestemmer.

I toppen kan du navngive listen.

Du kan sortere efter dyrenummer eller lokation, samt filtrere på lokation, kuld nr., løbegruppe, sostatus samt dage efter hændelse. Filtrene kan kombineres, så du klikker blot på de forskellige muligheder og vælger det, du ønsker.

Gem listen ved at trykke "Udfør sortering og filtrering".

Du kan opsætte flere lister med samme fremgangsmåde. Når du har oprettet mere end én liste, fremkommer listerne ved at klikke på filter-ikonet.

Du kan redigere i listerne ved at klikke på blyant-ikonet eller slette listerne ved at klikke på krydset.

Du kan oprette så mange lister, som du ønsker ved at trykke på plus (+) nederst.