For at finde prognosen/lagerlisten kan du gå til "Avl" - "Lagerliste".

Lagerlisten kommer også frem, som vindue nummer to, når du udvælger dyr til din følgeseddel.

"Oprettede ungdyr" er en liste over de ungdyr, som er oprettet på din følgesedlen.

"Afgåede ungdyr" er en oversigt over dyr, som er afgået fra lageret. Det vil sige, dyr der er registreret under observation eller som er kasseret.

"Ungdyr på stald" er alle ungdyr, som du har gående i de forskellige aldersgrupper.

"Leveringsaftaler" viser, indgående aftaler til øvrige kunder.

”Udvalgt til følgesedler” viser, hvor mange dyr, der er tilføjet til følgesedler.

"Disponible dyr" er dyr, hvor det er muligt at lave nye salgsaftaler på.

Har du udvalgt ekstra dyr til en følgeseddel, vises de i en særskilt linje, hvorunder linjen ”Ungdyr til rådighed” fortæller hvor mange dyr, der er at vælge i mellem. Alt dette opdeles i alder/fødselsuge.