For manuelt at hente slagtedata fra Danish Crown skal du gå ind på Danish Crowns ejerside. Klik på fanen Administration, herinde fanen Min profil. Ude i siden finder du menuen "Download grise i CSV format". Vælg det levenrandørnummer du gerne vil hentedata fra og hvilken periode. Det kan tage lidt tid at hente data.

Når du har hentet filerne skal du gemme dem i en mappe på dit C-drev. Åben PigVision og menuen Grise i vækst - Slagtedata - Import slagteriafregninger - Danish Crown.