Hvis du bruger PigVision Online så tryk på tasterne Ctrl + Alt + End  samtidigt. Dette vindue vil åbnes. Klik på Sign out og PigVision vil lukke korrekt. Og du kan nu åbne det normalt igen. 


Bemærk: Hvis du blot lukker fjernskrivebordet vil PigVision stadig køre og vil åbne samme sted, når fjernskrivebordet åbnes igen.

Hvis du bruger en stand alone version af PigVision så afsluttes PigVision via Windows jobliste i stedet.