Hvis du burger din PigVision Mobils Sows app til registrering af data ude i stalden, så kan du spare tid ved at tilføje en QR-kode til det printede sokort. For at gøre dette skal du gå ind i "Søer/Orner"-menuen og vælge "Print sokort". Et nyt vindue åbnes og du skal her trykke på "Opsætning af layout til sokort". Herefter skal du vælge hvilken af de tre nederste sektioner du gerne vil have QR-koden til at være i. Klik på sektionen og gå op til "Vis info" og vælg "QR-Code" i dropdown menuen. Klik på "Ok" når du er færdig med at opsætte din sokort udskrift. Nu er der en QR.kode på dit udskrevne sokort og du kan bruge din PigVision Mobile Sows-app til at scanne QR-koden.