Hvis du vil taste en ny KS-orne inde i “Løbning”-vinduet, skal du åbne vinduet med Løbning, taste sonummeret og så datoen. Når du kommer til feltet, hvor du skal taste ornen, klikker du på F5 og et nyt vindue åbnes. Her skal du tilføje “Indgangsdato” til layoutet, ved at klikke på “Layout setup”-ikonet. Du kan nu taste en ny orne, med nummer/navn, køn og indgangsdato. Du dobbeltklikker på den nye orner og han bliver tilføjet løbningen.