Du kan registrere resultatet af en drægtighedstest på to måder.

Registreringen kan gøres ved at gå til “Søer/Orner” - “Drægtighedstest”.

Dette vindue kommer op:

Her kan du taste sonummeret i den første kolonne, datoen i anden kolonne og test resultatet i tredje kolonne (dette er en dropdownmenu).

I den sidste kolonne kan du taste initialerne på medarbejderen, der har lavet testen - dette er valgfrit.

Registreringen kan også gøres ved at tilføje kolonnen “Drægtighedstest” inde på sokortet og dermed registrere resultatet direkte på sokortet.

Dette kan gøres ved at åbne sokortet og derefter højreklikke på den gule kolonne, hvor der eksempelvis står “Løbning”. Dette vindue kommer op:

Her kan du enten finde “Drægtighedstest” ved at scrolle ned eller du kan søge efter det i søgefeltet.

Husk at sætte flueben i både “Drægtighedstest”, “Dato” og “Test resultat”. Derefter trykker du “Ok” og du kan nu registrere resultatet af en drægtighedstest direkte på sokortet.