Inleiding

U houdt gewichten bij van uw zeugen en voert deze gewichten in Pigmanager Everywhere of FARM Everywhere. Deze gewichten kunt u dan analyseren d.m.v. het door AgroVision gemaakte gewicht rapport.

Hoe toegang te krijgen tot het gewichten rapport?

Om toegang te krijgen tot het gewichten rapport dient u de volgende stappen te doorlopen.

• U begint met het insturen van de de gegevens naar PigVision/MSR.

Voor Pigmanager Everywhere klanten gaat dat als volgt:

Klik op Uitwisseling, Export PigVision en zet een een vinkje bij automatisch versturen

Voor FARM Everywhere klanten gaat dat als volgt:

Let op! De instellingen moeten ingesteld zijn zoals in het voorbeeld.

• De volgende stap is AgroVision rechten geven om u data te verwerken.

U klikt op het PigVision icoon in uw programma.

Pigmanager Everywhere:

FARM Everywhere:

De volgende stappen zijn voor beide programma's hetzelfde.

U klikt op instellingen, bedrijf en dan mijn adviseurs.

Dan doet een dubbelklik op de regel AgroVision B.V.

U ziet daar uw bedrijf staan en onder de kop zeugen kiest u bij toegang tot voor alleen technisch excl. voer.

Als laatste stap voor het geven van de rechten klikt u op opslaan en dan is uw data gedeeld.

Nu heeft u de juiste rechten gedeeld gaan wij naar de volgende stap en dat is het aanmaken van een MyAgroVision account.

Hoe maakt u een MyAgroVision account aan?

Klik HIER om te zien hoe een MyAgroVision account aanmaakt.

Informeer AgroVision

Nu heeft u rechten gegeven en heeft u een account aangemaakt. De volgende de stap is mail sturen naar support@pigvision.com vermeld hierbij duidelijk dat u gebruik wilt maken van de gewichten rapportage en ook het mailadres (gebruikersnaam) van het MyAgroVision account.  De medewerkers van AgroVision zullen u bericht doen wanneer het rapport is ingesteld en u het kan gebruiken.

Hoe het rapport starten?

Als het rapport beschikbaar is kunt het rapport starten. U gaat naar My.AgroVision.com en u logt in en klikt daar op het gewicht rapport. Nu wordt het rapport geopend en is het te gebruiken.

Hoe het rapport te gebruiken?

Het rapport heeft 6 tabbladen voor de verschillende situaties binnen het bedrijf voor gewichten. Aangevuld met een rapport voor attentie zeugen.

De rapporten werken voor gebruik allemaal hetzelfde periodes zijn in te stellen en mocht er een diagram zijn dan kunt u op een onderdeel daarvan klikken en dan wordt dat onderdeel getoond. Dit veranderd ook ter plekke want het is een interactief rapport.

Hieronder een aantal pagina's uit het rapport.

Mocht u verder nog vragen hebben over het gebruik of over het instellen dan mag u contact opnemer met onze helpdesk.