Pigvisionin ollessa palvelimella se muistaa käyttäjätunnuksesi ja salasanasi, joten sinun ei tarvitse syöttää niitä uudelleen joka kerta, kun haluat kirjautua sisään.

1. Aloita napsauttamalla hiiren kakkospainikkeella PigVision Online -kuvaketta ja valitsemalla "Muokkaa".

2. Rasti "Pyydä aina tunnukset" ja kirjoita viisinumeroinen käyttäjätunnuksesi vision jälkeenXXXXX.

3. Paina "Tallenna" ja "Yhdistä"

4. Anna salasanasi.

5. Valitse "Muista minut" ja paina "OK".

Yhteys PigVision Onlineen muodostetaan nyt.

6. Sulje PigVision Online.

7. Napsauta työpöydällä hiiren kakkospainikkeella uudelleen PigVision Online -kuvaketta ja valitse "Muokkaa".

8. Poista valintamerkki kohdasta "Pyydä aina tunnistetiedot"

9. Paina "Yhdistä".

10. Tästä lähtien voit kirjautua sisään PigVision Onlineen kaksoisnapsauttamalla kuvaketta.