Jos haluat nähdä kuolleiden porsaiden historian emakkokortti-näytöllä menet reittiä Emakot/karjut - Emakkokortti. Täältä pitäisi löytää Imevät porsaat osio, joka yleensä sijaitsee porsimisen jälkeen. Jos tätä ei löydy, klikkaat hiiren oikeaa näppäintä keltaisella pohjalla olevan Porsiminen tekstin kohdalla pääset näytön asetuksiin tästä kyseisestä asiasta ja pääset valitsemaan aktiiviseksi myös tuon Imevät porsaat ja kuolleet, tämän jälkeen OK. Näin saat tämän tiedon näkymään emakkokortti-näytölle: