Anna vieroitustiedot normaalisti, mutta jätä painosarake tyhjäksi. Kun olet valmis, korosta kaikki painosarakkeet vetämällä pystysuunnassa alaspäin hiiren painikkeella (kuten alla) ja napsauta sitten hiiren kakkospainikkeella ja valitse Määritä solut. Kirjoita paino, jonka haluat näkyvän kullakin rivillä, ja valitse OK. Tätä voidaan tarvittaessa käyttää missä tahansa tietojen syöttönäytössä.

Vaihtoehtoinen tapa tehdä tämä on syöttää päivämäärä vieroituksille, joihin haluat kirjata painon, vihreälle suodatinriville alla olevan kuvan mukaisesti (vihreä nuoli) ja napsauttaa sitten "Anna paino" -kuvaketta näytön oikeassa yläkulmassa (näkyy punaisella nuolella):

Kuvassa näkyvä ruutu ponnahtaa esiin ja voit nyt syöttää tänä päivänä vieroitettujen porsaiden kokonaispainon ja napsauttaa OK ja se jakaa sen vieroitettuihin emakkoihin.

Jos et pysty syöttämään vieroituspainoa, tarkista asetus Yleinen -valikosta, Asetukset, Vahvistus -välilehdeltä, Emakkodata-välilehdeltä alla olevan kuvan mukaisesti ja vaihda asetukseksi Ei mitään vieroituksen kohdalle: