Hvis du har flere PigVision-databaser, kan du eksportere og importere dine layouts til brug i alle databaser.

Gå til "Generelt" - "Administration" - "Medarbejdertype" og klik på den medarbejdertype, som du ønsker at eksportere.

Klik på "Eksporterer"-ikonet:

Gem filen på dit C-drev.

Gå til "Generelt" - "Vælg besætning" og åben den besætning, du ønsker at importere medarbejdertypen til.

Gå derefter til "Generelt" - "Administration" - "Medarbejdertype" og klik på "Importerer"-ikonet:

Nu er medarbejdertypen importeret!