Listen med genbehandlinger er baseret på forgående behandlinger, som er opsat til at blive gentaget.

Gå til "Genbehandling".

Hvis du får dyr frem på listen, har du dyr, som skal genbehandles. På listen kan du se lokation, antal grise, journalnummer, medikament, startdato og antal gentagelser af behandlingen.

For at registrere genbehandlinger, kan du enten trykke på den specifikke genbehandling eller du kan vælge at registrere flere genbehandlinger på én gang, ved at trykke på "Vælg" i højre hjørne.

Markér genbehandlingerne, som du ønsker at registrere og afslut ved at trykke "Gem" i bunden.

Hvis du har flere genbehandlinger, kan du vælge en specifik lokation i "Søg" øverst. Dernæst vil listen kun inkludere genbehandlinger for den valgte lokation.