Du kan registrere behandling for smågrise i klimastalden, slagtegrise og polte uden nummer i  "PigVision Mobile Growers". Hvis du ønsker at registrere behandling for enkelte dyr, kan du gøre dette i appen "PigVision Mobile Sows".

Journalerne skal opsættes i PigVision Online, inden det er muligt at registrere medicinbehandlinger i appen.

Gå til "Generelt" - "Medicin/vaccination" - "Journal".

Her skal journalerne være aktive samt der skal være tilknyttet dyretype og evt. CHR-nummer*.

*CHR nr. skal enten indsættes ved alle, eller udeblive fuldstændig for journaler.

Gå nu til appen og tryk på til "Behandling" på startsiden.

Vælg en lokation for det eller de dyr, der skal behandles.

Vælg dato, antal, vægt og journal. Ved valg af behandlingsplan fremkommer diagnose og medikament, inkl. tilbageholdelsesfrist, genbehandling og dosis, hvis dette er sat op i PigVision. Ellers kan du også taste dette manuelt.

Udfyld også medarbejder og bemærkning, hvis du ønsker dette.

Tryk "Gem" når du er færdig.

Hvis genbehandling er opsat, kan behandlingen nu findes i "Genbehandling", hvor lokationen er markeret med en tilbageholdelsesdato indtil perioden udløber. For at få et overblik over alle lokationer med grise, der har en tilbageholdelsesfrist, kan du vælge "Tilbageholdelsesfrist" på startsiden.