For at printe QR-koder til PigVision Mobile Growers skal lokationer opsættes i PigVision først.

Man kan printe QR-koder for alle lokationstyper, og det er muligt at printe 1 til 6 QR-koder pr. ark.

Ved print af QR-koder, kan du vælge at hænge disse op i stalden, sektioner eller for hver sti og scanne QR-koderne når du skal registrere en hændelse.

Gå til "Generelt" - "Lokation" for at opsætte stier, som en del af en bestemt sektion i PigVision. For at udskrive QR-koder for lokationerne, kan du markere de ønskede lokationer, og klikke på "Udskrift" samt vælge om du vil printe én eller flere QR-koder pr. side.

Nedenfor ses en side med QR-koderne for sektionerne "K1" og "K2". Disse kan udskrives og hænges på stalddøren ind til sektionerne.

Det er nu muligt at scanne QR-koderne i PigVision Mobile Growers via kamera-ikonet øverst i højre hjørne.